Velkommen til Gayfilm.dk!

Der har i lang tid manglet et ordentlig Gay website i Danmark. Derfor har vi sammensat Gayfilm, der med sit enorme indhold på over 2000 film i fuld længde uden tvivl har Danmarks absolut største samling af gay film. Vi har simpelthen købt alt, vi kunne komme i nærheden af! Der bliver desuden opdateret med nye film hver dag, så der er altid noget at se frem til.

Kig venligst vores intro igennem og se vores gratis demofilm.

Et udvalg af filmene på medlemsområdet

Titel: Closed Set
Beskrivelse: Joe Gage's personlige fantasier bliver bragt til live! Filmen var aldrig tiltænkt offentligheden! Closed Set er Joe Gage's legendariske eksperimenter på et højere niveau indenfor den mandlige seksualitet. En gruppe mænd får fat i nogle tomme lokaler - og opfylder hinandens dybeste lyster. Filmen er en af de mest kopieret gay film. Denne klassiske Joe Gage's version har faktisk været med til at sætte standarden for, hvordan gruppe sex og orgier skulle udføres. Se store muskler og mænd med overskæg og massive spermsprøjt overalt!
Titel: Intense Heat
Beskrivelse: Der tændes op for et rent inferno af mandlige ekstaser - et inferno så intenst, at du kun kan blive revet med. 7 komplette scener! Der bliver lagt vægt på styrketræning, maskuline mænd, jogging og gym/biker shorts.
Titel: Carnival Man Whores
Beskrivelse: Disse mandligere whores elsker pik, og de vil gøre alt for at få det! De går til karnival for at blive kneppet i røven eller for at kneppe andre fyrer. De elsker det hele og intet kan stoppe dem i at få pik!
Titel: Nolans Tropical Twinks
Beskrivelse: Når det blive varmere, ryger tøjet af! Denne teori er bliver testet, når fyrerne smider tøjet - men det bliver bare varmere!! Indenfor og udenfor, på bjerge og i svømmepølen. Se nøgne og svedige kroppe, der arbejder sammen. Toppunktet er uden tvivl den blonde veludrustet skønhed Eric Garlin's, der kommer langt op i Toby's stramme røv!
Titel: Bung Hole Buddies
Beskrivelse: 8 hotte fyrer leder efter en fest - men vilde nætter kan bringe enhver mand på knæene. Se hvordan fyrerne går på knæ og sutter pik på hinanden.
Titel: Historic Affairs
Beskrivelse: Tag en fræk tur tilbae i tiden med instruktøren Paul Barresi, der filmer historiske højdepunkter - hvor store muskuløse fyrer udforsker deres inderste ønsker. Se bl.a. trojanske soldater, amerikanske indianere, søofficerer der dyrker fræk gay sex. Historiske affærer bliver fortolket på en ny og mere underholdende måde. Se bl.a. tunge-i-røv, store hårde pikke, macho muskel mænd, massiv piksutning, pisk og smæk og meget mere!

[ Kontakt | Medlemmer | Ofte stillet spørgsmål | Terms & Conditions | Privacy Policy | Webmasters ]
© Copyright 2007 by Gayfilm.dk.dk
All videos are licensed for use on the internet and abuse will be reported.
All models appearing on this website are 18 years or older. In compliance with U.S.C 18 Section § 2257
Gayfilm.dk.dk is owned and operated by qpbill